Πρόγραμμα προβολών Μαΐου 2012

Προβολές Μαϊου 2012Βραδιές προβολών κάθε Δευτέρα στον Αυτοδιαχειριζόμενο Ελεύθερο κοινωνικό χώρο «Το Παγκάκι». Το μήνα Μάιο θα προβληθούν οι παρακάτω ταινίες και ντοκιμαντέρ:

Δευτέρα 7/5/2012 – 9:00 μμ
Η ΑΓΕΛΗ ΤΩΝ ΛΕΥΚΩΝ ΛΥΚΩΝ
«Η Αγέλη των Λευκών Λύκων» είναι ένα ανατριχιαστικό ντοκιμαντέρ που καταγράφει την θανάσιμη δράση Ρώσων Νεοναζί, τις ιστορίες των αθώων θυμάτων τους και την τρομακτική απειλή που ξεπροβάλλει στο Βορρά της Ευρώπης.
ΑΡΩΜΑ ΜΙΑΣ ΑΛΛΗΣ ΕΠΟΧΗΣ
Εγκλωβισμένοι ανάμεσα στον Μπερλουσκόνι και τη Μαφία, οι μετανάστες στην Ιταλία βρίσκονται υπό διωγμό.

Δευτέρα 14/5/2012 – 9:00 μμ
ΟΙ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΚΕΣ (LIBERTARIAS)
Μία σπάνια ταινία παραγωγής 1996 που δεν βρίσκεται στα ελληνικά βιντεοκλάμπ και παρουσιάζει τη δράση των γυναικών στις γραμμές των αναρχικών κατα τον Ισπανικό εμφύλιο και την Ισπανική ελευθεριακή επανάσταση.

Δευτέρα 21/5/2012 – 9:00 μμ
9 ΒΑΣΙΛΙΣΣΕΣ (NUEVE REINAS)
Στο σύγχρονο Μπουένος Αϊρες δυο απατεωνίσκοι έχουν την ευκαιρία της ζωής τους. Θα κερδίσουν 500.000 δολάρια εφόσον παραδώσουν σε κάποιον συλλέκτη εννιά σπάνια γραμματόσημα, που στην πραγματικότητα είναι πλαστά. Το ζήτημα είναι ότι η συναλλαγή πρέπει να γίνει σε 24 ώρες και οι δυο συνεταίροι ούτε γνωρίζουν ούτε εμπιστεύονται ο ένας τον άλλον.

Δευτέρα 28/5/2012 – 9:00 μμ
ΧΩΡΑ ΠΡΟΕΛΕΥΣΗΣ
Η Χώρα Προέλευσης είναι η ιστορία μιας χώρας και μιας οικογένειας σε ελεύθερη πτώση. Τρεις γενιές μιας οικογένειας (η γενιά του ’50, η γενιά της μεταπολίτευσης και η νεώτερη γενιά), οδηγούνται σε μια σύγκρουση μέχρις εσχάτων εξαιτίας μιας ενδοοικογενειακής υιοθεσίας.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.