Πρόγραμμα προβολών Ιουνίου 2012

Προβολές Ιουνίου 2012 - Το ΠαγκάκιΤον μήνα Ιούνιο θα προβληθούν οι παρακάτω ταινίες και ντοκιμαντέρ:

Δευτέρα 4/6/2012
9:00 μμ – ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΦΛΟΓΕΣ
Ακολουθώντας την τελευταία επιθυμία της μητέρας τους, δύο αδέρφια επιχειρούν ένα επίπονο οδοιπορικό στη Μέση Ανατολή για να ερευνήσουν το οικογενειακό τους παρελθόν.
Trailer:
http://www.youtube.com/watch?v=H-mmMdv6t9I 

Δευτέρα 11/6/2012
9:00 μμ – ΦΟΡΟΣ ΤΙΜΗΣ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΛΟΝΙΑ ΙΙ
Ένα ντοκιμαντέρ, μια ερευνητική εργασία, μια ιστορία με πολλές ιστορίες για την δημιουργία μιας βιώσιμης, αλληλέγγυας και αποκεντρωμένης οικονομίας. Κοινωνικά δίκτυα από τα κάτω που ξεπερνούν την ιδιωτικοποίηση και την ιεραρχία της εργασίας. Χιλιάδες άνθρωποι κάθε μέρα, σε όλο τον κόσμο. Εδώ και τώρα.
10:15 μμ –  Η ΑΓΕΛΗ ΤΩΝ ΛΕΥΚΩΝ ΛΥΚΩΝ
«Η Αγέλη των Λευκών Λύκων» είναι ένα ανατριχιαστικό ντοκιμαντέρ που καταγράφει την θανάσιμη δράση Ρώσων Νεοναζί, τις ιστορίες των αθώων θυμάτων τους και την τρομακτική απειλή που ξεπροβάλλει στο Βορρά της Ευρώπης.
Απόσπασμα:
http://www.youtube.com/watch?v=VgGgzevRiy0

Δευτέρα 18/6/2012
9:00 μμ – BRAZIL
Η ταινία εκτυλίσσεται σε μία εναλλακτική πραγματικότητα τον 20ο αιώνα εμπνευσμένη από το βιβλίο «1984» του George Orwell. Τα πάντα ελέγχονται από την κυβέρνηση σε μία κοινωνία όπου η τεχνολογία έχει φαινομενικά κάνει τη ζωή γρήγορη και άνετη. Στην πραγματικότητα όμως καταπιέζει τους ανθρώπους και φυλακίζει τα όνειρα τους.
Trailer:
http://www.youtube.com/watch?v=4Wh2b1eZFUM 

Δευτέρα 25/6/2012
9:00 μμ – FAUST
Η γνωστή ιστορία του Φάουστ, που πουλά την ψυχή του στον διάβολο. Η διάσημη ιστορία του αριστουργήματος της παγκόσμιας λογοτεχνίας, FAUST, του Γκαίτε, σε μια πολύ διαφορετική, σύγχρονη και ελεύθερη απόδοσή του.
Trailer:
http://www.youtube.com/watch?v=iqkoLV81E3c 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *