Πρόγραμμα προβολών Σεπτεμβρίου 2012

Προβολές Σεπτεμβρίου 2012 - Το ΠαγκάκιΤον μήνα Σεπτέμβριο θα προβληθούν στο στέκι οι παρακάτω ταινίες:

Δευτέρα 17/9/2012
8:30 μμ – ΕΛΑ ΝΑ ΔΕΙΣ
Λευκορωσία 1943. Οι Γερμανοί Ναζί καταστρέφουν ολοσχερώς 618 χωριά καίγοντας ζωντανούς τους κατοίκους τους, κυρίως γυναικόπαιδα και ηλικιωμένους. Κατά τη διάρκεια του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου σκοτώθηκαν 2,2 εκατομμύρια Λευκορώσοι.
Η ταινία ακολουθεί ένα 12χρονο αγόρι, τον Φλόρια. Όταν ξεθάβει ένα χαμένο όπλο, ο Φλόρια κατατάσσεται στο ρωσικό στρατό ανυπομονώντας να ζήσει σαν στρατιώτης. Όμως, η φαντασίωσή του γρήγορα διαλύεται, όταν έρχεται αντιμέτωπος με την πραγματικότητα..
Trailer:
http://www.youtube.com/watch?v=J3KKxA_fnRU

Δευτέρα 24/9/2012
8:30 μμ – NO MAN’S LAND
Ο Ciki και ο Nino είναι ένας Βόσνιος και ένας Σέρβος στρατιώτης. Κατά τη διάρκεια του Σέρβο-Βοσνιακού πολέμου καταλήγουν απομονωμένοι σε ένα χαράκωμα ανάμεσα στις εχθρικές γραμμές. Δεν μπορούν να εμπιστευτούν κανένα. Δεν υπάρχει κανένας τρόπος να φύγουν χωρίς να μπουν σε κίνδυνο να πυροβοληθούν. Σαν να μην έφτανε αυτό ένας άλλος στρατιώτης κείτεται τραυματισμένος εκεί κοντά. Αργοπεθαίνει πάνω σε μια οπλισμένη νάρκη και κάποια κίνηση του μπορεί να προκαλέσει την έκρηξή της. Η εμπειρία δυο πληγωμένων αντίπαλων στρατιωτών, στα χαρακώματα της εμπόλεμης ζώνης. Βρίζονται, αλληλοαπειλούνται και τελικά δρουν από κοινού. Ένα σχόλιο στην παράνοια του πολέμου.
Trailer:
http://www.youtube.com/watch?v=YL8IF6431n4

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.